Odlična igra NK Vrboveca ove sezone

article image

Mladi nogometaši NK Vrboveca još su jednom pokazali svoje nogometne vještine i umijeće, posebno u posljednjih nekoliko utakmica.

Prije nekoliko dana pobijedili su četvrtoplasirani NK Mladost. Velika gol razlika očigledni je pokazatelj kvalitete ovog mladog tima iz Vrboveca. Vrbovčani su čak tri puta zatresli mreže Mladosti, dok su ovi rijetko stvarali izgledne prilike za pucanje na gol. Tako je rezultat ostao 3:0 za Vrbovčane.

Na domaćem su terenu čak s 4:0 svladali NK Zagorec koji je trenutno također u prvih 5 najboljih trećeligaša. Usredotočenost i koncentracija na sami tijek igre više su išli u prilog Vrbovčanima koji su zasluženo odnijeli pobjedu. No, ni to nije sve. Vrbovčani su pokazali odličnu igru i na gostujućim terenima. Posebno su ih upamtili nogometaši iz NK Vrapče koji su 3 puta pokleknuli pred domaćom publikom.

Kao točka na i tu je remi s vodećim Vinogradarom, što je samo potvrdilo izvanrednu suradnju i komunikaciju između suigrača i golmana.

Za izvrsne rezultate i odličnu igru NK Vrboveca zaslužan je cijeli nogometni tim, a posebno vrsni vratari. Petar Jelavić u posljednje dvije utakmice nije primio niti jedan gol. Sjajne obrane Jelavića pridonijele su sveukupnoj gol razlici od čak 10:1 za listopadsko razdoblje.